La Fundació Ritort a la Via Catalana

La Fundació Ritort a la Via Catalana

La Via Catalana

La Via Catalana

La Fundació Ritort se suma a la Via Catalana, als trams 334 a Sant Pere Molanta i 673 a Figueres.

Tots els membres del Patronat de la Fundació Ritort han volgut donar suport a la consulta sobre la independència que Catalunya ha de celebrar prioritàriament el 2014 a través de la Via Catalana.

La Fundació Ritort vol destacar l’èxit de la Via Catalana, i felicita a totes les persones que anònimament han participat en aquesta jornada històrica de la nació Catalana, i molt especialment als voluntaris de l’Assemblea Nacional Catalana que han fet possible un acte de tanta complexitat logística.

Una vegada més, la nació Catalana ha mostrat al món que desitja ser consultada democràticament per a decidir el seu futur com a poble, i ara és el torn dels governs català i espanyol, i en el seu defecte a les institucions europees i la comunitat internacional, de fer possible la consulta.

Visca Catalunya lliure!

Daniel Ritort

President de la Fundació Ritort

No Comments

Post a Comment