la FR rep el suport del Fons Social Europeu

la FR rep el suport del Fons Social Europeu

Iniciativa d'Ocupació Juvenil

Iniciativa d’Ocupació Juvenil

Des de la Fundació Ritort ens hem acollit a la Iniciativa d’Ocupació Juvenil impulsada pel Fons Social Europeu de la Unió Europea i amb la participació del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i del Ministeri de Treball i de la Seguretat social del Govern d’Espanya.

D’aquesta manera la Fundació Ritort ha incorporat una persona menor de 30 anys en situació de desocupació per tal que pugui adquirir competències professionals en l’àmbit de l’administració i gestió de projectes.

En participar en la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, la Fundació Ritort ha rebut suport ecoòmic per part del Fons Social Europeu, el qual ha estat destinat íntegrament al pagament del cost de la persona incorporada.

Des de la Fundació Ritort valorem molt positivament aquest tipus d’inciatives, ja que ens permeten desenvolupar la nostra activitat a la vegada que donem oportunitats a joves per a entrar al mercat laboral i reduim la desocupació juvenil.

Daniel Ritort

President de la Fundació Ritort

No Comments

Post a Comment